Totaal aantal pageviews

dinsdag 7 februari 2012

Hot Water Beach

7-2-2012Vandaag, na een aantal bewolkte dagen, weer een zonnige dag met een heerlijk windje. Het is voor ons héél moeilijk voor te stellen dat Nederland zich opmaakt voor, misschien, een Elfstedentocht.
Wij waren vandaag op Hot Water Beach. Een mooi strand, waar je op één klein stukje bij laag water een kuil kan graven, die zich dan vult met heet bronwater. Op het hele stand geen mens te zien en dan op dat kleine stukje krioelt het ervan. Iedereen aan het graven en daarna erin liggen.
Je kan zoeken, maar wij liggen hier niet tussen

Op dit moment staan we op een heel mooi plekje aan het water (15 km N van Taranga). Er liggen boten aan een boei, er knippert boei, het is net of we voor anker liggen.
We gaan zo proberen nog wat foto's aan de diavoorstelling toe te voegen.
Allemaal sterkte met de kou en veel schaatsplezier voor als je dat gaat doen.

2 opmerkingen:

  1. Mooi foto's weer. Wat leuk dat jullie bij die zoon zijn geweest. Ton gaf ook aan ons het adres van Cedric in het geval dat....
    Heeft die zoon nog kaas laten proeven?

    Hier is het koud, kom net thuis en de wind is er weer. Afwachten voor de Grote Tocht. Denk dat ik lekker voor de TV blijf kijken. Veel te koud en te vroeg hier in Sloten of Balk.

    Genieten jullie maar lekker van de warmte en de mooie omgeving. Ik geniet van de foto's.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. helaas, helaas, het gaat niet door, er is te weinig ijs. jammer, maar ook mooi hoe heel Nederland in de ban is. Gelukkig blijven de friezen nuchter, maar er wordt wel veel geschaatst, dat is wel weer mooi om te zien, ze gaan zelfs een tocht door de stad groningen doen, wij kijken, we houden onze bonken graag heel, om de komende zomer weer te zeilen. Geniet maar lekker van de warmte, en mocht er weer nieuws zijn van het kou front, dan melden we ons weer, groeten Willem en Tsjikk a/b RAN

    BeantwoordenVerwijderen