Totaal aantal pageviews

maandag 6 februari 2012

Coromandel

Het Antarctica "museum" was geen museum maar een belevenis. De hut van Scott op Antarctica was nagebouwd, er werden wat films vertoond van de reis van Scott en die van Shackleton, verder een aquarium met haaien en roggen die gevoerd werden en een flink aantal pinquins. Erg toeristisch, beetje kitch, maar toch ook wel leuk en informatief.
Het is hier een lang weekend vrij voor iedereen dus erg druk. In Auckland werd veel gezeild. Wij zijn door gegaan naar natuurgebied, waar we gisteren een lange wandeling hebben gemaakt, met veel bergje op, bergje af, maar wel mooi.

Nu zijn we op het schiereiland Coromandel, dat tegenover Auckland ligt. De meute is het eiland aan het verlaten, dus veel tegenliggers. Erg vermoeiend rijden voor Ruud, dus we stoppen er zo mee. Morgen verder.
Iedereen sterkte met de kou en voor de schaatsers véél plezier gewenst.

2 opmerkingen:

  1. leuk jullie zo te volgen, en hier is het ook warm de 11 stedenkoorts is op het hoogte punt, de rayonhoofden gister bijelkaar, 75% kans, oh jongens, geniet en we houden je op de hoogte, Willem en Tsjikke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ben weer naar bezienswaardigheden gaan kijken, denk zomaar dat jullie een kuil gaan graven bij "Hot Water Beach" en dan gaan baden. Lijkt me een bijzondere ervaring.
    Veel plezier verder Hans Ineke

    BeantwoordenVerwijderen