Totaal aantal pageviews

dinsdag 26 maart 2013

Naar Zweden

Het Hurtigrute traject zit erop. We vonden het héél erg leuk om drie dagen langs de mooie kust te varen, vooral om het gebied waar we zelf ook gevaren hebben in de winter te zien.
We vonden het ook weer heerlijk om daarna in ons eigen busje te zijn, gewoon lekker met z'n tweeën.
Afgelopen nacht stonden we bij een langlaufgebied. Het werd een koude nacht met -12 graden, maar vandaag was het stralend weer en rond het vriespunt.
Ruud was een beetje ziek, dus heb ik alleen een uurtje gelanglaufd, terwijl Ruud achter het raam in de zon de kwade stoffen er probeerde uit te zweten.

Morgen gaan we de grens over naar Zweden. Daar kopen we geen internet, dus waarschijnlijk voorlopig geen berichten meer.
Wij hebben enorm van deze reis genoten (tot nu toe) en we hopen dat jullie een klein beetje mee genoten hebben. Bedankt voor de belangstelling en de reacties,

Lieve groet,
Ruud en Francis

1 opmerking:

  1. Hoi,
    Ik heb genoten van het verhaal van jullie lange reis! Jammer genoeg lukte het me niet altijd (technisch) om via de IPad te reageren. Voor Ruud, Beterschap! en een goede terugreis door Zweden! Hopelijk kunnen jullie nog eens ergens inloggen in een café of zo...
    ;)

    BeantwoordenVerwijderen